Vijesti

Aktualno: 26.3.2015.
Novi proizvod Petrokemije d.d.

Petrokemija d.d. ovih je dana uspješno proizvela probne količine novog proizvoda  granuliranog amonijevog - sulfata, što je jedan od temelja revidiranog Programa restrukturiranja i financijske konsolidacije 2015. - 2019.  koji je predstavila nova Uprava tvrtke.
Granulirani amonijev - sulfat pogodan je za sve poljoprivredne kulture, a posebno za one koje imaju veće zahtjeve za sumporom kao što su uljana repica, krumpir, duhan, vinova loza i druge.

Više...

Aktualno: 26.3.2015.
18. proljetni sajam u Gudovcu

Prošlog vikenda u Gudovcu je održan 18. proljetni Bjelovarski sajam, međunarodni sajam poljoprivrede, gospodarstva i obrtništva. Otvorio ga je ministar poljoprivrede RH Tihomir Jakovina, koji je nakon toga prilikom obilaska posjetio i štand naše tvrtke gdje su ga primili Željko Špoljarić, direktor prodaje za Hrvatsku, i Nenad Marinović, voditelj razvoja novih proizvoda.
Više...

Aktualno: 23.3.2015.
Predsjednik Vlade RH posjetio Petrokemiju

Petrokemiju d.d. posjetio je danas predsjednik Vlade RH Zoran Milanović, u pratnji ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka i predstojnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Mladena Pejnovića. Nakon sastanka s predstavnicima tvrtke premijer je obišao proizvodne pogone Petrokemije, te se zatim obratio novinarima. «Ova je tvrtka nešto za što se treba boriti. Petrokemija neće propasti», poručio je u Kutini predsjednik Vlade.
Više...

Aktualno: 18.3.2015.
18. proljetni sajam u Gudovcu

Sutra u Gudovcu svoja vrata otvara 18. proljetni međunarodni bjelovarski sajam. Ove godine sajam je proširen na četiri dana, i trajat će od 19. do 22. ožujka, a svečano otvorenje je u petak kada bi ga prema najavama trebao otvoriti ministar poljoprivrede RH Tihomir Jakovina.
Više...

Aktualno: 10.3.2015.
Proljetni sajam u Osijeku

Od 6. do 8. ožujka u Osijeku je održan 22. Osječki proljetni sajam i 16. obrtnički sajam, kojeg je u tri dana trajanja na sajamskom prostoru Pampas obišlo 20 tisuća posjetitelja. Sajam je u ime pokrovitelja otvorio Zoran Vasić, pomoćnik ministra poljoprivrede, kazavši kako se na ovom sajmu susreću svi oni koji imaju nešto ponuditi i pokazati.
Više...


Stranica 1 od 9 Predhodna  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  Sljedeća