Vijesti

Aktualno: 23.9.2014.
Pokus na jabuci

Dan Petrokemije održali smo u jabučnjaku Srednje gospodarske škole Križevci, a demonstriranje gnojidbe prisutnim je učenicima trećeg razreda fitofarmaceutskog i četvrtog razreda općeg  smjera i njihovim profesorima održala Višnja Mikoč, specijalistica za primjenu gnojiva u našoj tvrtki. Učenici su obavili i berbu, a agrotehnologiju i brigu oko pokusa osim učenika vodio je voditelj praktikuma Gordan Bužić, dipl.ing.agr.
Više...

Poslovanje: 19.9.2014.
Suradnja s Pioneer sjeme d.o.o.

U utorak i četvrtak su u Sarvašu kod Osijeka održani dani polja kukuruza gdje je Pioneer predstavio svoje hibride kukuruza, a Petrokemija različite gnojidbe na osnovu agrokemijske analize tla. Petrokemija d.d. partner je Pioneeru u projektu Portfolio – pokaznih farmi i projektu analize tla i preporuka gnojidbe za članove Pioneer farmer kluba. Kako je istaknuo predstavnik Pioneera, «za suradnju s Petrokemijom odlučili su se jer znaju koliko je, uz dobre hibride, u poljoprivrednoj proizvodnji važna i gnojidba». Rukovoditeljica Marketinga i komunikacija u našoj tvrtki, Gordana Jugović, također je naglasila dobrobiti ispravne agrotehnike, odnosno prednosti gnojidbe na temelju analize tla i preporuke gnojidbe prilagođene rezultatima analize.
Više...

Aktualno: 16.9.2014.
AEOC potvrda

Ministarstvo financija, Carinska uprava dodijelila je Petrokemiji d.d. AEOC potvrdu - status ovlaštenog gospodarskog subjekta – carinska pojednostavljenja.  Takva potvrda izdaje se na zahtjev  gospodarskom subjektu s poslovnim nastanom u EU koji ispunjava mjerila u vezi s usklađenošću s carinskim propisima, odgovarajućim normama vođenja evidencije i financijskom solventnošću. Nakon podnošenja zahtjeva te višemjesečnih provjera uvjeta, Petrokemija je peta u Hrvatskoj koja je dobila navedeni status.
Više...

Aktualno: 10.9.2014.
Novi predsjednik Nadzornog odbora

Nadzorni odbor Petrokemije d.d. je na sjednici održanoj 9. rujna 2014. godine za predsjednika Nadzornog odbora izabrao Tomislava Pokaza, dipl.ing. iz Zagreba, načelnika sektora za jačanje konkurentnosti industrije u Ministarstvu gospodarstva RH. Dosadašnji predsjednik NO Branimir Fleković izabran je za zamjenika predsjednika Nadzornog odbora.
Više...

Aktualno: 9.9.2014.
Održana Glavna skupština Društva

Danas je održana Glavna skupština Društva Petrokemija d.d. iz Kutine, na kojoj je za novog člana Nadzornog odbora tvrtke izabran Tomislav Pokaz, dipl.ing. iz Zagreba, koji je tako zamijenio dr.sc. Tomislava Radoša, kome je mandat prestao 29. srpnja 2014., temeljem ostavke zbog odlaska na dužnost nespojivu s članstvom u NO. Glavna skupština također je danas donijela Odluku o izmjenama Statuta Petrokemije d.d., kojom se u članku 6. Statuta Društva, pored postojećih dodaje sljedeći predmet poslovanja: djelatnost prijevoza opasnih tvari.
Više...


Stranica 1 od 10 Predhodna  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  Sljedeća