Vijesti

Aktualno: 17.12.2014.
Donošenje odluke o provođenju III. kruga dokapitalizacije

Petrokemija d.d. ovim putem obavještava javnost da se donošenje odluke o provođenju trećeg kruga povećanja temeljnog kapitala prolongira do 10. travnja 2015. godine kako bi se osiguralo dovoljno vremena za razgovore s potencijalnim financijskim i/ili strateškim partnerima.
Više...

Aktualno: 15.12.2014.
Susret s kupcima

Nakon dužeg vremena u našoj je tvrtki ponovno početkom prosinca organiziran susret s kupcima s područja RH. Odaziv je bio sjajan, okupili su se ljudi iz cijele Hrvatske, pokazavši koliko im je stalo do takvih susreta.
Više...

Aktualno: 11.12.2014.
NPK 20-10-10

U godini koja je pred nama naša tvrtka za predsjetvenu i startnu gnojidbu preporučuje kompleksno gnojivo srednje koncentracije hranjiva NPK 20–10–10 koje sadrži 50 % dušika u amonijskom i 50 % u nitratnom obliku. Fosfor je citratno topiv, a kalij je u obliku klorida.
Više...

Aktualno: 7.12.2014.
Obavijest o zaustavljanju proizvodnje postrojenja UREA

Tijekom današnjeg dana (7. prosinca 2014.) zbog kvara je započeto s obustavom rada Postrojenja za proizvodnju Uree u Proizvodnji gnojiva. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak. Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti kvaliteta zraka intenzivno će se nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže, kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1.
Više...

Aktualno: 27.11.2014.
Suradnja sa školom u Karlovcu

Naša tvrtka s Prirodoslovnom školom Karlovac surađuje već četvrtu godinu na postavljanju demonstracijskih pokusa koji posebno koriste maturantima kao temelj za pisanje maturalnih radova. Gnojidbene pokuse do sada smo imali na špinatu i luku, a od iduće godine će dvije učenice prvih razreda krenuti s pokusima na krastavcima i tikvicama. Predavanje na temu primjene mineralnih gnojiva učenicima prvog i drugog razreda poljoprivrednog smjera održala je naša specijalistica za primjenu gnojiva Ruža Vukadin.
Više...


Stranica 1 od 9 Predhodna  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  Sljedeća