Vijesti

Aktualno: 2.10.2015.
Poziv

Nastavno na Odluku Vlade RH od 24. rujna 2015. godine o davanju ovlaštenja za prihvaćanje odluke na Glavnoj skupštini o provedbi dokapitalizacije u novcu, stvarima i pravima trgovačkog društva Petrokemija d.d. Kutina na web stranici naše tvrtke objavljen  je Poziv za iskazivanje indikativnog interesa za upisom novih redovnih dionica društva Petrokemija d.d. Uprava Petrokemije ovim je putem pozvala sve zainteresirane potencijalne ulagatelje da u roku od 21 dana iskažu interes za upisom novih dionica uz uplatu uloga u novcu, stvarima i pravima. Sve informacije mogu se naći ovdje.
Više...

Aktualno: 2.10.2015.
Obavijest o pokretanju proizvodnje postrojenja

Tijekom današnjeg dana (2. listopada 2015.) započet će s radom Linija 1 Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline – 1 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak. Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti kvaliteta zraka intenzivno će se nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže, kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1.
Više...

Aktualno: 18.9.2015.
Predstavljen novi proizvod PETROKEMIJas

U našoj tvrtki održana je jučer edukacija na temu povećanja sadržaja proteina u zrnu pšenice, vrlo aktualna tema zbog važećeg Kodeksa o otkupu žitarica i uljarica. U okviru edukacije predstavljeni su rezultati istraživanja koje smo ove godine provodili u suradnji s Agronomskim fakultetom iz Zagreba i Visokim gospodarskim učilištem iz Križevaca. Djelatnicima Poljoprivredne savjetodavne službe, našim najvećim kupcima koji su ujedno i proizvođači, te novinarima svoje istraživanje «Utjecaj treće prihrane dušikom na sadržaj proteina u zrnu pšenice» prezentirala je dr.sc. Vesna Samobor, dok je prof.dr.sc. Zlatko Svečnjak govorio o «Primjeni i utjecaju tekućeg dušičnog gnojiva UAN N 30 u proizvodnji pšenice».

Više...

Aktualno: 14.9.2015.
Petrokemija na jesenskom sajmu u Gudovcu

Nastupom na 23. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu Petrokemija d.d. odradila je proteklog vikenda svoj posljednji sajamski nastup u 2015. godini. Sajam koji je ove jeseni okupio više od 500 izlagača iz Hrvatske i 15 drugih država otvorio je izaslanik Predsjednice RH Franjo Lucić, koji je nakon toga u pratnji Anke Mrak Taritaš, ministrice graditeljstva i prostornog uređenja, posjetio i izložbeni prostor naše tvrtke. Dočekali su ih i zadržali se s njima u kraćem razgovoru Željko Špoljarić, direktor prodaje za Hrvatsku, i Nenad Marinović, voditelj razvoja novih proizvoda. Jesenski sajam u Gudovcu privukao je u tri dana trajanja više desetaka tisuća posjetitelja, od kojih su mnogi obišli i naš štand.

Više...

Aktualno: 11.9.2015.
Novi Cjenik

Od 10. rujna 2015. vrijede nove, niže cijene za naše KAN i UAN gnojivo. Više detalja i Cjenik mineralnih gnojiva možete pronaći ovdje.

Više...


Stranica 1 od 9 Predhodna  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  Sljedeća