Vijesti

Aktualno: 30.6.2016.
Ljetni popust

Od 1. srpnja 2016. Petrokemija d.d. objavljuje  ljetni  popust od 25% za prodaju NPK 15-15-15.
Popust vrijedi za sve avansne uplate do 17.srpnja 2016. uz mogućnost otpreme  tijekom srpnja i kolovoza 2016. godine. Uvjeti prodaje za ostale robe ostaju nepromijenjeni do daljnjeg. Za dodatna pitanja molimo obratite se našim voditeljima Prodaje.

Više...

Aktualno: 28.6.2016.
Obavijest o obustavi rada postrojenja

Postrojenje Amonijak 2 kutinske Petrokemije započinje obustavu rada danas (28. lipnja) u ponoć. Tijekom narednih dana zaustavit će se i sva ostala postrojenja Proizvodnje gnojiva zbog obavljanja planiranog remonta. Radovi će se odvijati tijekom srpnja, a ponovni start postrojenja Amonijak 2 planiran je za 1. kolovoza. Nakon toga će uslijediti start i ostalih postrojenja.
U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja buke i emisija otpadnih plinova u zrak. Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti kvaliteta zraka intenzivno će se nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže, kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1.  
Više...

Aktualno: 27.6.2016.
Remont i kredit HBOR za investiciju

Petrokemija d.d. obaviti će remont svojih postrojenja za proizvodnju mineralnih gnojiva, po obimu radova jedan od većih u posljednjih nekoliko godina. Remont započinje danas, 27. lipnja 2016. obustavom rada postrojenja UREA 2, a zatim će 1. srpnja 2016. biti zaustavljena i ostala proizvodna postrojenja. Radovi će se odvijati tijekom srpnja, a ponovni start postrojenja Amonijak planira se za 1. kolovoza 2016. nakon čega će uslijediti start i ostalih postrojenja. Tijekom remonta realizirati će se investicija „Mjera M7“ na postrojenju UREA, čime će se postići značajno poboljšanje ekološkog standarda u smislu smanjenja onečišćenja otpadnih voda.
Više...

Aktualno: 20.6.2016.
Obavijest o pokretanju postrojenja

Nakon otklanjanja kvara na pumpi kotlovske napojne vode na postrojenju Dušična kiselina 1 tijekom današnjeg dana (20. lipnja 2016.) uslijedit će start Linije 2 za proizvodnju dušične kiseline.
U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak. Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti kvaliteta zraka intenzivno će se nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže, kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1.
Više...

Aktualno: 18.6.2016.
Obavijest o pokretanju postrojenja

Tijekom današnjeg dana (18. lipnja 2016.) početi će s radom Postrojenje za proizvodnju dušićne kiseline – 1 u Proizvodnji gnojiva nakon otklanjanja kvara do kojeg je sinoć došlo na pumpi kotlovske napojne vode. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak. Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti kvaliteta zraka intenzivno će se nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1.
Više...


Stranica 1 od 11 Predhodna  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  Sljedeća