Vijesti

Aktualno: 27.8.2014.
Obavijest o utvrđivanju konačne cijene novih dionica i rezultatu II. kruga

Petrokemija, d.d. obavještava javnost da je, temeljem Odluke Glavne skupštine o povećanju temeljnog kapitala ulozima u novcu uz djelomično isključenje prava prvenstva postojećih dioničara i izmjenama Statuta od 20.05.2014. („Odluka Glavne skupštine“), Uprava Društva, po okončanju prikupljanja ponuda za upis i uplatu novih dionica u postupku ponude novih dionica dioničarima Društva u prvom i drugom krugu, na svojoj sjednici od 27.08.2014., uz suglasnost Nadzornog odbora, utvrdila unutar ponuđenog raspona cijene od 30,00 kuna do 100,00 kuna za jednu novu dionicu, jedinstvenu konačnu cijenu jedne nove dionice u iznosu od 30,00 kuna („Konačna cijena“).

Više...

Aktualno: 26.8.2014.
Počela sezona jesenskih sajmova

U subotu je u Gornjoj Radgoni otvorena AGRA, 52. međunarodni poljoprivredno – prehrambeni sajam, na kojem se tradicionalno predstavlja i naša tvrtka. Sajam je otvorio predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor, koji je nakon toga u pratnji ministara poljoprivrede Slovenije, Hrvatske i BIH posjetio i izložbeni štand naše tvrtke.
Više...

Aktualno: 21.8.2014.
Javni poziv za upis dionica u II. krugu

Petrokemija d.d. danas je objavila javno objavljeni poziv postojećim dioničarima društva Petrokemija, d.d., koji su upisali nove dionice u I. krugu, na upis novih redovnih dionica u II. krugu. Sve detalje možete pronaći na našoj internetskoj stranici pod objavama za investitore.
Više...

Aktualno: 19.8.2014.
Obavijest o pokretanju rada postrojenja

Tijekom današnjeg dana (19. kolovoza 2014.), nakon kraćeg neplanskog zastoja uzrokovanog puknućem trake finalnog proizvoda, s radom će započeti Postrojenje za proizvodnju Uree u Proizvodnji gnojiva. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je  pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak.
Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti, kvaliteta zraka će se intenzivno nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1.
Više...

Aktualno: 1.8.2014.
Najava Glavne skupštine Društva

Glavna skupština Petrokemije d.d. održati će se 9. rujna 2014. u 12 sati u sjedištu tvrtke. Poziv i prijavu za Glavnu skupštinu možete vidjeti u objavama za investitore. 
Više...


Stranica 1 od 10 Predhodna  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  Sljedeća