Vijesti

Aktualno: 17.4.2014.
Obavijest o pokretanju proizvodnje

Tijekom sutrašnjeg dana (18.04.2014.) započeti će s radom Postrojenje za proizvodnju dušične kiseline 2 u Proizvodnji gnojiva. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak. Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti kvaliteta zraka će se intenzivno nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže, kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1.

 

Više...

Aktualno: 14.4.2014.
Uvođenje sustava Upravljanja proizvodom

Od 7. do 9. travnja u našoj tvrtci trajao je vanjski audit sustava Upravljanja proizvodom. Naime, ulaskom Petrokemije u udruženje europskih proizvođača gnojiva Fertilizers Europe obvezali smo se na uvođenje programa čija je svrha uspostava sustava za kontrolu cijeloživotnog ciklusa proizvoda od dopreme sirovina i kemikalija, proizvodnje, rukovanja, skladištenja (u i izvan Petrokemije) i distribucije naših proizvoda do njihove primjene, uz naglasak na zaštitu na radu, zaštitu zdravlja i okoliša te sigurnosti (ZZOS) svih dionika u navedenim procesima.
Više...

Aktualno: 11.4.2014.
Posjet učenika iz Bedekovčine

U okviru suradnje sa srednjom školom Bedekovčina našu tvrtku posjetili su učenici prvog i drugog razreda, program agrotehničar, pod vodstvom voditeljice stručne nastave Mirjane Hudi Vlahek. 48 učenika poveli smo u obilazak tvornice gdje im je osnovne informacije o proizvodnji mineralnih gnojiva, o postrojenjima, sirovinama i našim gotovim proizvodima dao Petar Borić, voditelj Operativno informacijskog centra.
Više...

Aktualno: 10.4.2014.
Održana sjednica Nadzornog odbora i objavljen Poziv za Glavnu skupštinu

Petrokemija, d.d. sukladno Zakonu o tržištu kapitala i Pravilima Zagrebačke burze objavljuje slijedeće priopćenje: Nadzorni odbor Petrokemije d.d. na sjednici održanoj 9. travnja 2014. godine dao je suglasnost na revidirane financijske izvještaje za godinu završenu na dan 31.12.2013.g. s izvještajem neovisnog revizora. Nadzorni odbor je također prihvatio izvješće o stanju društva, Izvješće Nadzornog odbora te je dao suglasnost na prijedlog za izbor revizora za 2014. godinu. Uprava i Nadzorni odbor usuglasili su prijedlog o pokriću gubitka za 2013. godinu.
Više...

Aktualno: 7.4.2014.
Najava sjednice Nadzornog odbora i objave revidiranih rezultata poslovanja za 2013.g.

Petrokemija, d.d. sukladno Zakonu o tržištu kapitala i Pravilima Zagrebačke burze objavljuje slijedeće priopćenje: Nadzorni odbor Petrokemije, d.d. će u srijedu 9. travnja 2014. godine održati sjednicu na kojoj će se razmatrati revidirani rezultati poslovanja za 2013. godinu, Program restrukturiranja i financijske konsolidacije Petrokemije d.d. 2014.-2018.g. te prijedloge odluka Glavnoj skupštini društva uključujući i prijedlog odluka o smanjenju i povećanju temeljnog kapitala. Revidirani rezultati poslovanja za 2013. godinu biti će objavljeni u četvrtak 10. travnja 2014.g.
Više...


Stranica 1 od 10 Predhodna  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  Sljedeća