Vijesti

Aktualno: 5.2.2016.
Ostavka Predsjednika Nadzornog odbora

Predsjednik Nadzornog odbora Petrokemije d.d. Tomislav Pokaz podnio je s danom 8. veljače 2016. godine ostavku na funkciju predsjednika i člana Nadzornog odbora tvrtke. Razlog je prelazak na novu dužnost koja je nespojiva s članstvom u Nadzornom odboru.

Više...

Aktualno: 5.2.2016.
Obavijest o pokretanju postrojenja

Tijekom današnjeg dana (5. veljače 2016. godine) započet će s radom Linija 1 Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline - 1 u Proizvodnji gnojiva. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak. Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti kvaliteta zraka intenzivno će se nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže, kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1.
Više...

Aktualno: 3.2.2016.
Petrokemiju posjetili studenti Veleučilišta Velika Gorica

Našu tvrtku posjetilo je 140 studenata stručnog studija Upravljanje u kriznim uvjetima Veleučilišta Velika Gorica pod vodstvom dr.sc. Zvonka Orehovca, prof. i asistentice Marine Črnko. Studenti su u pratnji Petra Borića, višeg stručnog suradnika za sigurnost Petrokemije d.d. obišli postrojenja i saznali osnovne informacije o tvrtki, procesu proizvodnje i proizvodima, dok su im predavanje o sustavu sigurnosti  održali Tomislav Cesar, rukovoditelj Zaštitnih poslova i Darko Vinicki, savjetnik Uprave.
Više...

Aktualno: 2.2.2016.
Obavijest o pokretanju proizvodnje postrojenja

Tijekom današnjeg dana (2. 2. 2016.) početi će s radom Linija 1 Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline – 1 u Proizvodnji gnojiva kutinske Petrokemije. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak. Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti, kvaliteta zraka intenzivno će se nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže, kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1.
Više...

Aktualno: 19.1.2016.
Novosti iz Maloprodajnog centra Petrokemije

Nakon uvođenja novog radnog vremena Maloprodajni centar Petrokemije donosi još novosti. Od 18. siječnja 2016. zbog povlačenja iz asortimana, traktorske i ostale gume snižene su 50 posto! Novost je i da od 20. siječnja 2016. MPC uvodi kartično plaćanje. Korisnici kartica kojima je izdavatelj PBZ Card imaju mogućnost plaćanja do šest rata.
Više...


Stranica 1 od 8 Predhodna  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  Sljedeća